Klubnyheder

Udendørstræning fortsætter til Sct. Hans

08.06.2020

Ligesom store dele af det øvrige Danmark har også Holbæk Senior Motion været delvist lukket ned i lyset af corona-situationen. Det gælder alle vores sædvanlige aktiviteter, mens vi har kunnet etablere en ny midlertidig aktivitet – Motion og gymnastik – indenfor de retningslinjer, der er angivet af myndighederne.

 

Selvom myndighederne nu har åbnet op for yderligere muligheder for aktivitet, har bestyrelsen besluttet, at det vil være uhensigtsmæssigt at påbegynde vores sædvanlige aktiviteter for de resterende tre sidste uger, inden vi holder sommerpause.

 

Til gengæld fortsætter vi med Motion og gymnastik frem til Sct. Hans efter disse retningslinjer:

  • Det foregår tirsdage og torsdage fra kl. 10.
  • Alle deltagere møder omklædt kl. 10 på Spejderstadion lige bagved Naturskolen, Ladegårdsalleen 11, 4300 Holbæk.
  • Vi starter med gymnastik og derefter går vi en tur, måske delt i to-tre grupper afhængigt af antal samt ønske om længde og tempo.

 

Alle kan møde op og være med, og det er ikke nødvendigt med tilmelding – altså mød bare op.

 

Du vil senere høre fra os vedr. opstart i august og fremefter. Her skal vi først være helt sikre på, hvad vi kan, skal og må ifølge myndighederne.

 

Det samme gælder i øvrigt den udsatte generalforsamling, der skulle have været afholdt i marts. Der indkaldes til generalforsamling, når det er muligt ifølge myndighedernes retningslinjer og anvisninger.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen i Holbæk Senior Motion