Klubnyheder

Nu går vi så småt i gang igen

30. april 2020, 17.44

Kære medlem i Holbæk Senior Motion (HSM)

 

Vi har ventet længe – men nu er der grønt lys for, at vi så småt kan komme i gang igen. Det glæder vi os til – også selv om tingene ikke er, som de plejer.

 

Vi har besluttet at give alle medlemmer et udendørs tilbud, som indeholder gymnastik og motion – en kombination af gymnastikøvelser og rask gang.

 

Selv om vi går i gang nu – og det glæder vi os til – så er vi nødt til at tage vores forholdsregler for at kunne leve op til krav og anbefalinger fra de danske myndigheder.

 

Forsamlingsforbuddet gælder eksempelvis fortsat, og derfor må træningsgrupperne, inklusive instruktører og ledere, ikke være på over 10 personer. I HSM har vi derfor valgt, at man træner i grupper med ni og en instruktør.

 

Træningen kommer til at foregå en times tid tirsdage med Jytte Fredslund eller torsdage med Hanne Tonsgaard/Erik Christensen i tidsrummet kl. 10-12 på Spejderstadion lige bagved Naturskolen, Ladegårdsalleen 11, 4300 Holbæk.

 

Al omklædning og bad foregår hjemme hos den enkelte, og der vil ikke være adgang til vand og toilet.

Kaffedrikning eller 3. halvleg bliver heller ikke en del af træningen.

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger

  • At man ikke må samles flere end 10 personer.
  • At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer.
  • At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, når der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
  • At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde.
  • At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
  • Vær opmærksom på de særlige risikogruppe, som defineret af Sundhedsstyrelsen:

 

Hvordan og hvornår sker det?

 

Da vi ikke ved, hvor mange der vil tage imod dette tilbud, og vi samtidig har en begrænsning på, hvor mange hold vi kan sætte i gang, så bliver det således:

 

1.       Du melder dig kun på et hold (tirsdag eller torsdag) inden mandag d. 4. maj kl. 18.00. Tilmelding foregår via tilmeldingsblanket på vores hjemmeside https://www.holbækseniormotion.dk. Her kan du vælge menuen Holdoversigt -> vælge det ønskede hold -> klikke på menuen Tilmelding.

2.     Bestyrelsen sammensætter de mulige antal hold efter først-til-mølle princippet.

3.     Du får besked om, hvilket hold eller venteliste du er kommet på senest onsdag formiddag.

4.     Holdene får besked om, hvor de skal mødes, og hvad de skal foretage sig.

5.     Vi satser på, at de første hold starter torsdag d. 7. maj, hvis logistik-arbejdet lykkes.

 

I bestyrelsen er det vores håb, at alle hjælper hinanden med at falde så godt tilrette som overhovedet muligt i de vilkår, vi det næste stykke tid kan dyrke vores idræt under.

 

Vi er glade for, at vi nu er kommet så vidt, at vi kan åbne igen – så finder vi løbende tilbage til en mere normal hverdag i vores forening.

 

Vi vil gerne opfordre jer til at følge vores side på Facebook – Holbæk Senior Motion – hvor vi løbende opdaterer om ændringer i forhold til træninger mm.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Holbæk Senior Motion.

 

Klubnyheder